Ciorapi medicinali compresivi cu varf inchis pana la genunchi 15-21 mmHG

Cod Produs: PT0408

Nota produs: 4.27/5 (15 voturi)

Sterge

Cantitate

Pret:  81 RON

Cuvinte cheie: , , , ,

Ciorapii compresivi Pani Teresa Medica indeplinesc toate standardele profesionale de compresie medicala. Sunt produsi conform standardelor europene, folosindu-se de noi tehnologii si materii prime de cea mai inalta calitate.

Pentru ce se recomanda ciorapii medicinali compresivi cu varf inchis pana la genunchi 15-21 mmHG

Terapia de compresie graduala este eficienta in prevenirea si tratarea tuturor formelor de boli varicoase. Esenta acestei metode este de a sprijini mecanic procesul de circulatie corecta a sangelui venos din membrele inferioare catre inima, de a preveni hipertensiunea venoasa si de a imbunatatii microcirculatia.

Ciorapi compresivi medicinali cu varf inchis, indicati in caz de umflaturi ale picioarelor in timpul zilei de munca, pentru reducerea senzatiei de oboseala si de greutate a picioarelor.

Recomandati in combaterea varicelor, tulburarilor ereditare de coagulare a sangelui, venelor crapate. Purtarea ciorapilor compresivi medicinali mai este recomandata in timpul terapiilor hormonale.

Contraindicatii: Ateroscleroza membrelor inferioare, boala Buerger, „piciorul diabetic”. Grad de compresie 15-21 mmHG.

Marimi disponibile:
• S – (19-21 cm circumferinta gleznei)
• M – (22-24 cm)
• L – (25-27 cm)
• XL – (28-31 cm);

Culori: beige.

Conform Art. 16 litera e din OUG 34/2014 si din motive de igiena, produsele purtate si/sau spalate nu pot fi returnate.


Deschide videoclipul

 

CUMPARA CIORAPI MEDICINALI COMPRESIVI CU VARF INCHIS PANA LA GENUNCHI 15-21 MMHG, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS