Ciorapi medicinali compresivi tip pantalon 15/21 mmHG

Cod Produs: 0407

Nota produs: 3.00/5 (2 voturi)

Cantitate

Pret: 115 lei

Cuvinte cheie: , ,

Ciorapii compresivi Pani Teresa Medica indeplinesc toate standardele profesionale de compresie medicala. Sunt produsi conform standardelor europene, folosindu-se de noi tehnologii si materii prime de foarte buna calitate. 

Descriere

Pentru ce se recomanda ciorapi medicinali compresivi tip pantalon 15/21 mmHG

Terapia de compresie graduala este eficienta in prevenirea si tratarea tuturor formelor de boli varicoase. Esenta acestei metode este de a sprijini mecanic procesul de circulatie corecta a sangelui venos din membrele inferioare catre inima, de a preveni hipertensiunea venoasa si de a imbunatatii microcirculatia. Ciorapii compresivi tip pantalon si varf inchis sunt indicati in caz de umflaturi ale picioarelor in timpul zilei de munca, pentru reducerea senzatiei de oboseala si de greutate a picioarelor. Recomandati in combaterea varicelor, tulburarilor ereditare de coagulare a sangelui, venelor crapate. Purtarea ciorapilor compresivi medicinali tip pantalon mai este recomandata in timpul terapiilor hormonale.

Caracteristici ale ciorapilor medicinali compresivi tip pantalon 15/21 mmHG

Ciorapii sunt disponibili in urmatoarele marimi:
• S – (19-21)
• M – (22-24)
• L – (25-27)
• XL – (28-31)
Culori disponibile: bej, gri, negru, navy.
Grad de compresie 15-21 mmHG.
Atentie, produsul este contraindicat in caz de: ateroscleroza membrelor inferioare, boala Buerger, „piciorul diabetic”.

Retineti ca pentru obtinerea rezultatelor dorite este foarte important sa determinati marimea corecta. Se recomanda ca masuratorile sa se facă la orele diminetii, cand piciorul este odihnit (sa nu fie umflat). Masurati cu grija circumferinta gleznei (deasupra maleolei) si circumferinta gambei in punctul cel mai gros vezi foto mai sus.

Conform Art. 16 litera e din OUG 34/2014 si din motive de igiena, produsele purtate si/sau spalate nu pot fi returnate.

 

CUMPARA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS


Deschide videoclipul

Ati putea dori, de asemenea…