Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0741.106.729
e-mail
harta
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Ciorapi medicinali pana la genunchi 15-20mmHg

Prin compresia progresiva asigura si imbunatatesc circulatia sangelui, garantand totoadata o purtare confortabila. Sunt ideali pentru picioarele obosite si pot fi achizitionati fara prescriptie medicala. Pentru obtinerea rezultatelor dorite este foarte important sa determinati marimea corecta. Se recomanda ca masuratorile sa se facă la orele diminetii, cand piciorul este odihnit (sa nu fie umflat). Masurati cu grija circumferinta gleznei (deasupra maleolei) si circumferinta gambei in punctul cel mai gros.

 

Descriere:

Pentru ce sunt recomandati ciorapii medicinali pana la genunchi 15-20mmHg

Ciorapii medicinali pana la genunchi 15-20mmHg exercita asupra varicelor o presiune maxima de 100% la nivelul gleznei. Compresia progresiva exercitata de ciorapii medicali asupra venelor contribuie la functionarea normala si sanatoasa a acestora. La compresiile graduale pe toata lungimea ciorapului (compresia maxima se realizeaza la nivelul gleznei si scade progresiv spre genunchi), efectul terapeutic este maxim, realizandu-se conditiile hemodinamice favorabile pentru ameliorarea refluxului sangvin si descarcarea venelor.

Care sunt caracteristicile ciorapilor medicinali pana la genunchi 15-20mmHG

Ciorapii sunt confectionati din materiale certificate si trec printr-un proces atent de control al calitatii, ce urmareste atat partea estetica, cat si partea constructiva a produsului. Varful si calcaiul ciorapilor sunt intarite si au o rezistenta crescuta la abraziune, putand fi purtati perioade lungi de timp fara a se toci. Tehnologia speciala de productie permite pielii piciorului sa respire.
Culori disponibile: bej si negru.

Marimi: S / M / L / XL / XXL.
Vezi foto de mai sus pentru a determina marimea corecta.

Conform Art. 16 litera e din OUG 34/2014 si din motive de igiena, produsele purtate si/sau spalate nu pot fi returnate.

 

CUMPARA CIORAPI MEDICINALI PANA LA GENUNCHI 15-20MMHG, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Ciorapi medicinali pana la genunchi 15-20mmHg: 3.50/ 5 (34 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse