Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Comoda wc cu rotile

Acesta este un produs multifunctional, usor de folosit, practic si simplu de intretinut. In partea din spate a spatarului are o bara cu ajutorul careia insotitorul poate conduce scaunul cu pacientul in directia dorita. Are o greutate de 13 kg si suporta o greutate maxima a utilizatorului de 100 kg.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda comoda wc cu rotile

Comoda wc cu rotile poate fi utilizata atat ca simplu scaun, scaun mobil pentru transportul pacientului, cat si ca scaun de toaleta portabil. Pacientul poate petrece perioade lungi de timp stand in acest dispozitiv (la TV, citind sau la masa). Atunci cand partea centrala a sezutului este ridicata, poate functiona ca o comoda WC de camera.

Caracteristici ale comodei wc cu rotile

Scaunul are o structura fabricata din otel cromat, rezistent la coroziunea provocata de scurgeri de lichide. Sezutul scaunului este confectionat din piele sintetica si spuma poliuretanica, fiind detasabil pentru igienizare optima. Transferul pacientului se face cu franele blocate. Suportul sprijin de brate este mobil, dupa deblocare, coborand pentru a lasa libera laterala.

 

CUMPARA COMODA WC CU ROTILE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Comoda wc cu rotile: 3.24/ 5 (25 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse