Compresa cu gel termic

Cod Produs: CONFORT

Nota produs: 4.44/5 (9 voturi)

Cantitate

Pret:  45 RON

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,

Compresa termica cu gel rece sau calda este ideala pentru ameliorarea durerilor si poate fi utilizata cu succes de catre toti membrii familiei.

Compresa  termica cold/hot este o compresa cu gel, cu dubla utilizare, putand fi folosita atat rece, cat si calda.

Compresa termica tip perna cu gel este solutia perfecta pentru cei care prefera o terapie naturala, fara medicamente. Terapia rece este folosita de regula pentru starile acute (entorse, lovituri usoare), cat si pentru cele cronice, cum sunt afectiunile musculoscheletice.

Ajuta la reducerea umflaturilor, inflamatiilor si durerii. Terapia rece este un remediu natural pentru dureri de cap si migrene, lovituri  si contuzii, intinderi musculare, rupturi de ligamente, hemoragii nazale, dureri de dinti

Terapia calda este recomandata in atenuarea durerilor si pentru reducerea spasmelor musculare. Compresa termica este indicata si in lumbago, dureri de spate, dureri menstruale, dureri de cap cauzate de incordare, stres, circulatie dificila, amorteala muschilor.

 

COMANDA COMPRESA CU GEL TERMIC, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS