Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.100
e-mail
harta
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Corectoare estetice pentru urechi OtostickOtostick sunt proteze siliconice transparente, aproape invizibile, care ajuta la corectarea estetica imediata a urechilor decolate, clapauge. Otostick sunt realizate din materiale hipoalergenice, pot fi  folosite cu succes atat de catre adulti cat si de copii incepand cu varsta de 3 luni.

Descriere:

Cum se aplica corectoarele estetice pentru urechi, Otostick 

Corectoarele estetice pentru urechi sunt de uz extern si se fixeaza in zona posterioara a urechii si partea adiacents a capului. Fixarea se face cu ajutorul unui adeziv special care mentine urechea in pozitie dreapta in mod natural. Otostick este un produs sanitar clasa 1, care nu da dureri si nu are efecte secundare. 

De la ce varsta se poate utiliza Otostick

Otostick vine in doua variante de produs. Otostick si Otostick Bebe. Otostick Bebe este recomandat incepand cu varsta de 3 luni, iar Otostick este recomandat incepand de la varsta de 3 ani. In functie de varsta si morfologia urechii, studiile efectuate de catre firma producătoare arata rezultate de corectie totala prin purtarea sistematica, la bebelusi, copii si adolescenti. La adulti corectia definitiva nu este garantata, decat cea estetica imediata.

Care este durata de folosire a unei perechi de Otostick

Durata de folosire a unei perechi este de 3 pana la 7 zile, insa aceasta poate varia in functie de caz. Otostick ofera un aspect foarte natural, este discret si nedureros.Cu efect inca de la prima utilizare! Se aplica foarte usor. Purtarea acestor corectoare estetice nu reprezinta un impediment in realizarea igienei zilnice inclusiv a spalarii parului, deoarece sunt rezistente la apa si nu exista riscul desprinderii. Otostick poate fi purtat la dus, baie, inot, pe durata activitatilor de gimnastica, sau in timpul oricarei alte activitati sportive ori de relaxare, chiar si in timpul somnului. 

Aceste dispozitive medicale sunt produse in Spania in conformitate cu legislatia spaniola in vigoare, APPS-EXT-01/2011; APPS-EXT-02/2013 CE.

Pretul afisat este pentru o cutie Otostick. O cutie contine 4 perechi de proteze. 

PUTETI CUMPARA OTOSTICK ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Corectoare estetice pentru urechi Otostick: 3.77/ 5 (90 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse