Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Cotiera antireumatica cu chihlimbar

Cotiera antireumatica cu chihlimbar este ideala in cazul pacientilor aflati in stadiul de reabilitare a membrului superior, datorita efectului de incalzire, de stabilizare a articulatiilor si de incalzire a muschilor.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda cotiera antireumatica cu chihlimbar

Cotiera antireumatica cu chihlimbar este suportul ideal in cazul pacientilor care sufera de afectiuni reumatice sau de modificari degnerative ale cotului. Se poate folosi cu succes in cazul afectiunilor cauzate de osteoporoza, in cazul fracturilor sau al umflarii articulatiilor. Amelioreaza durerea in procesele inflamatorii cronice, atat in repaos, cat si la miscarea membrului.

Caracteristici ale cotierei antireumatice cu chihlimbar

Cotiera antireumatica cu chihlimbar poate fi spalata manual in apa cu temperatura de 40 grade Celsius, cu detergenti delicati – de felul celor pentru spalat lana. Nu folositi clor, nu curatati chimic, nu calcati, uscati departe de surse de caldura. Contine chihlimbar (5%), elastan (8%), bumbac (32%), si polyester (55%).

Marimi disponibile: S, M, L.

 

CUMPARA COTIERA ATIREUMATICA CU CHIHLIMBAR, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Cotiera antireumatica cu chihlimbar: 4.67/ 5 (3 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse