Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Cotiera cu pad de presiune

Cotiera cu pad de presiune genereaza o compresie cu efect de masaj, avand rolul de a ajuta la grabirea procesului de refacere. Aceasta compresie se exercita in zona radiala si ulnara a cotului. 

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda cotiera cu pad de presiune

Acest produs este indicat pentru pacientii care prezinta sindromul numit „cotul jucatorului de golf” sau Epikondylitis ulnaris, „cotul jucatorului de tenis” sau Epikondylitis radialis. Se recomanda si in cazul sindromului de congestii sau al durerii la nivelul articulatiei afectate.

Caracteristici ale cotierei cu pad de presiune

Datorita  compozitiei materialului, cotiera cu pad de presiune nu irita pielea si ii permite sa respire. Aceasta cotiera are forma anatomica pentru a permite o mobilitate optima a articulatiei cotului. Se poate ajusta, asigurand stabilizare individuala si o fixare perfecta.

Marimi disponibile: S 23 – 25,5 cm     M 25,5 – 28 cm     L 28 – 30,5 cm    

 

CUMPARA COTIERA CU PAD DE PRESIUNE, ACUM ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Cotiera cu pad de presiune: 4.08/ 5 (13 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse