Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Cotiera elastica din neopren

Cotiera din neopren se foloseste ca masura profilactica in cazul in care apare oboseala prematura a aparatului ligamentar, fiind ideala si in perioada pre- si postoperatorie datorita faptului ca imobilizeaza partial articulatia cotului.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda cotiera din neopren

Cotiera din neopren este un produs recomandat pacientilor care au suferit traumatisme sau leziuni in timpul practicarii sportului sau a exercitiilor fizice. Este de asemnea folositoare in cazul contuziilor, hematoamelor intermusculare, leziunilor partiale ale muschilor si articulatiilor, miozite, hernii musculare, luxatii, entorse, artroze si artrite.

Caracteristici ale cotierei din neopren

Aceasta cotiera reste usor de spalat si este realizata dintr-un material foarte rezistent la purtari indelungate. Este usor  de aplicat si de utilizat.

Marimi disponibile: S, M, L, XL

 

CUMPARA COTIERA DIN NEOPREN, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Cotiera elastica din neopren: 4.25/ 5 (4 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse