Crema pentru tratarea dermatitelor + cadou, apa medicinala aqua medica

Cod Produs: AQM-CAMP1

Nota produs: 3.00/5 (1 vot)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Descriere

Crema SOS de la Aqua Medica este indicată la adulți și copii cu vârsta de peste 6 luni în îngrijirea pielii uscate, înroșite, cu descuamații, cu prurit, în tratamentul dermatitelor, acneei, escarelor și eczemelor. Crema SOS de la Aqua Medica are un pronunțat efect anti-inflamator. Combinația de ingrediente asigură eficacitate superioară în vindecarea pruritului, prevenirea și tratarea inflamațiilor si escarelor, creșterea nivelului de hidratare al pielii, protejarea pielii prin fortificarea stratului cu rol de barieră. Defensil crește elasticitatea epidermei, previne apariția iritațiilor și a pruritului, calmează pielea și are un efect anti-bacterian și antioxidant. D-panthenol este un puternic hidratant, antiinflamator, cicatrizant care promovează epitelizarea. Uleiul de măsline hidratează, regenerează şi curăţă pielea. Uleiul de migdale, bogat în calciu, fosfor, potasiu, sulf, magneziu, vitaminele A și B, taninuri, este un emolient, un echilibrant, un calmant, un remediu valoros pentru îngrijirea pielii afectate de eczeme, prurit și în cazurile de piele foarte uscată cu tendințe de crăpare. Untul de shea stimulează regenerarea celulară, tonifică, luminează și redă finețea pielii, previne îmbătrânirea acesteia, are proprietăți hidratante și nutritive excelente, proprietăți cicatrizante și antibacteriene ce îi conferă efecte curative și calmante. Ceara de albine conferă produsului proprietăți emoliente și antiinflamatorii, asigură formarea unui strat protector împotriva deshidratării. Flaconul contine 200 ml de crema.

Mod de aplicare: De 2- 3 ori/zi, după pulverizarea în prealabil a Apei medicinale bogat mineralizate AquaMedica.

+ CADOU 

Apa medicinala Aqua Medica ofera spectru larg de acțiune și profil de siguranță datorită bogatei mineralizări, dar și a lipsei ingredienţilor de sinteză. Apa medicinala este indicata in tratarea si prevenirea psoriazisului, escarelor, dermatitelor si eczemelor. Prin formula sa unică deține proprietăți reparatorii ale tegumentului, de stopare a inflamațiilor, de diminuare a senzației de mâncărime și de îngrijire a pielii foarte sensibile. Recomandata adultilor si copiilor cu varsta de peste 6 luni. Mod de aplicare, 2-5 ori/zi pe perioada manifestării dermatitelor și a eczemelor, prin pulverizare pe suprafețele afectate ale pielii. Flaconul contine 250 ml de apa medicinala. 

1000ml conțin: 10.1 mg de sodiu; 12.4 mg de calciu; 486.7 mg de magneziu; 178.4 mg de fier (II); 254.7 mg fier (III); 26.5 mg de mangan; 25.6 mg de zinc; 3112.4 mg de sulfat; 4130.6 electroliţi.