Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 021.211.01.09
e-mail
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta

Despre noi

VIZIUNEA CATENA Pas cu Pas: Sa devina un reper fundamental pe piata de profil tehnico-medical si de recuperare, in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor oferite.  Magazinul Catena Pas cu Pas este cel mai mare si mai modern magazin de profil tehnico-medical din Romania.

MISIUNEA noastra: Sa ajutam in permanenta clientii, prin sfaturi si recomandari profesioniste, pentru o gama larga de produse:

  • Suporturi ortopedice
  • Suporturi pediatrice
  • Produse ajutatoare pentru mers
  • Accesorii medicale
  • Aparatura medicala
  • Produse specifice pentru igiena si ingrijire
  • Produse antireumatice
  • Imbracaminte si incaltaminte de profil

Puteti deveni membri ai clubului Catena si detinatori de card Catena pentru a beneficia lunar de reduceri, oferte speciale si premii surpriza.

Va asteptam, asadar, in magazinul Catena Pas cu Pas. Acesta este situat intr-o zona usor accesibila cu orice mijloc de transport, la adresa: sos. Stefan cel Mare nr. 48, vizavi de spitalul Colentina.

Autobuz: 335, 330 

Tramvai: 1, 46

Metrou: Stefan cel Mare, Obor

Posesorii de card Catena beneficiaza de reduceri si in cadrul magazinului Catena Pas cu Pas.

aparatura-tehnico-medicala-catena-pas-cu-pas carje-si-dispozitive-ajutatoare-pentru-mers ciorapi-medicinali-compresivi dezinfectanti-medicinali-creme-si-solutii-antiescare dispozitive-ortopedice-baie-catena-pas-cu-pas dispozitive--recuperare-medicala-catena-pas-cu-pas fotolii-rulante,-bastoane-si-cadre-ortopedice inaltatoare-baie-pentru-copii magazin-de-tehnica-medicala-catena-pas-cu-pas magazin-dispozitive-recuperare-medicala orteza-membru-superior-si-papuci-medicinali-ortopedici orteze-lombare-si-cervicale-catena-pas-cu-pas orteze-pentru-genunchi-si-glezna produse-tehnico-medicale-catena-pas-cu-pas saltele-antiescare-si-creme-antiescare

Produse recomandate