Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0741.106.729
e-mail
harta
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Dezinfectant chirurgical pentru maini Manorapid 150 ml

Manorapid este o solutie alcoolica pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare. Contine lanolina pentru protectia pielii. Manorapid este un produs marca Antiseptica, brand german cu o traditie de peste 50 de ani pe piata dezinfectantilor profesionali. 

Descriere:

De ce este indicat sa dezinfectam mainile cu Manorapid 

Cea mai comuna modalitate de transmitere a infectiilor este prin mainile contaminate cu diversi germeni patogeni. Din acest motiv, o dezinfectare riguroasa a mainilor poate reduce dramatic rata imbolnavirilor. Manorapid RFU este un dezinfectant pe baza de alcool gata preparat ce asigura o dezinfectie rapida si acopera un spectru foarte larg de actiune. Continutul de lanolina din produs asigura o excelenta compatibilitate cu pielea chiar si dupa aplicari repetate.

Care este spectrul de actiune al dezinfectantului pentru maini Manorapid

Manorapid se adreseaza tuturor ariilor in care este necesara o dezinfectare a mainilor. Ca spectru de actiune este: bactericid, tuberculocid, limitat virucid (inactivarea virusilor incapsulati – inclusiv HIV/HBV/HCV), eficient impotriva Noro si Rota virus. Manorapid are o gama foarte larga de aplicabilitate si actioneaza rapid in circa 30 de secunde. Are un miros placut si uscare rapida fara reziduri. Este recomandat sa aveti un flacon de manorapid in geanta, in masina sau la birou si sa il folositi oride cate ori considerati ca este necesar. 

Manorapid, mod de intrebuintare

Dezinfectie igienica: 3 ml – timp de 30 sec. Dezinfectie chirurgicala: 2 x 5 ml – timp de 3 min. Profilaxie pentru virusul hepatitic B – 3 x 5 ml timp de 1 min. Se utilizeaza la dezinfectia mainilor fara sa se mai foloseasca alt produs. Daca mainile sunt vizibil murdare spalati-le inainte de folosirea produsului MANORAPID. 

Un flacon Manorapid = 150 ml

Puteti comanda manorapid online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la pret avantajos. 

Nota pentru produsul Dezinfectant chirurgical pentru maini Manorapid 150 ml: 5.00/ 5 (2 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse