Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Dezinfectant pentru tratamentul antiseptic al pielii Skin Des 200mlSkin Des este un dezinfectant profesional de tip solutie alcoolica gata preparata pentru tratament antiseptic al pielii inainte de injectii, vaccinuri, punctii, incizii si operatii chirurgicale.Este un produs marca Antiseptica, brand german cu o traditie de peste 50 de ani pe piata dezinfectantilor profesionali.  

Descriere:

De ce este recomandat sa folosim dezinfectantul profesional Skin Des

Skin Des este o solutie antiseptica incolora, gata preparata, pe baza de alcool, ce se utilizeaza atat pentru tratamentul pre-operatoriu al pielii precum si ca tratament antiseptic inainte de injectii, vaccinuri, punctii, perfuzari, incizii, etc. Avand un spectru larg de actiune dezinfectantul pentru piele Skin Des inactiveaza rapid si eficace atat flora rezidenta, cat si flora tranzitorie a pielii. Aditional, produsul poate fi folosit ca si dezinfectant igienic si chirurgical al mainilor.

Care este spectrul de actiune al dezinfectantului Skin Des

Dezinfectantul de piele Skin Des este bactericid, fungicid, tuberculocid, virucid (HBV, HIV, ROTA), sporicid.Compozitia speciala a acestui produs ii ofera o calitate deosebita de dezinfectie fara sa produca iritatii. Contine un emolient special pentru intretinerea pielii si este compatibil cu tegumentele si dupa aplicari prelungite si repetate. Produsul are un miros placut.

Skin Des, mod de utilizare

Solutia gata preparata se foloseste pentru injectii, punctii aplicandu-se pe tegument prin pulverizare si apoi stergere cu un tampon de vata sau compresa de tifon. Procedura propusa pentru dezinfectarea preoperatorie a tegumentelor pacientului se face prin dezinfectarea zonei ce urmeaza a fi supusa interventiei chirurgicale, mentinind pielea umeda timp 3 min.

Un flacon Skin Des = 200 ml

Puteti comanda Skin Des 200 ml online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la pret avantajos. 

Nota pentru produsul Dezinfectant pentru tratamentul antiseptic al pielii Skin Des 200ml: 4.38/ 5 (8 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse