Dezinfectant Prestisept cu dozator, 1 litru

Cod Produs: Dez28

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

Prestisept este un dezinfectant ce se utilizeaza in spitale pentru spalarea si dezinfectarea igienica a mainilor personalului.

Produsul se recomanda a se utiliza si pentru igiena mainilor personalului din domeniul alimentatiei publice, a industriei alimentare, etc. si in general in domeniile de activitate in care se impun reguli stricte de igiena. In acest scop se aplica nediluat pe palme , dupa care se freaca mâinile una de alta 3 minute. Ulterior se clateste cu multa apa si se usuca.

Caracteristici ale dezinfectantului cu dozator, 1 litru, Prestisept

Compozitie: Acis D-gluconic, compus cu N,N’’-bis (4-clorofenil)-3,12-diimino-2,4,11,13- tetraaza tetradecan diamina (2 :1) (CHDG).

Activitate biocida: dezinfectant igienic bactericid conform EN 1499, 5ml nediluat timp de 30 secunde si bactericid conform EN 13727+A2 in conditii de murdarie, Faza2 Etapa1 nediluat timp de 3 min. Levuricid conform EN 13624 Faza2 Etapa1 nediluat timp de 3 min. Dezinfectie de nivel chirurgical conform EN 12791, 2x5ml nediluat timp de 1-2 min.

Dezinfectant Prestisept cu dozator, 1 litru este disponibil si in varianta de 500 ml
Produs avizat de Ministerul Sanatatii

 

COMANDA DEZINFECTANT PRESTISEPT CU DOZATOR, 1 LITRU, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

*catenapascupas.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Exista situatii cand acestea pot contine inadvertente. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.