Dezinfectant Prestisept cu dozator, 1 litru

Cod Produs: Dez28

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

Prestisept este un dezinfectant ce se utilizeaza in spitale pentru spalarea si dezinfectarea igienica a mainilor personalului.

Produsul se recomanda a se utiliza si pentru igiena mainilor personalului din domeniul alimentatiei publice, a industriei alimentare, etc. si in general in domeniile de activitate in care se impun reguli stricte de igiena. In acest scop se aplica nediluat pe palme , dupa care se freaca mâinile una de alta 3 minute. Ulterior se clateste cu multa apa si se usuca.

Caracteristici ale dezinfectantului cu dozator, 1 litru, Prestisept

Compozitie: Acis D-gluconic, compus cu N,N’’-bis (4-clorofenil)-3,12-diimino-2,4,11,13- tetraaza tetradecan diamina (2 :1) (CHDG).

Activitate biocida: dezinfectant igienic bactericid conform EN 1499, 5ml nediluat timp de 30 secunde si bactericid conform EN 13727+A2 in conditii de murdarie, Faza2 Etapa1 nediluat timp de 3 min. Levuricid conform EN 13624 Faza2 Etapa1 nediluat timp de 3 min. Dezinfectie de nivel chirurgical conform EN 12791, 2x5ml nediluat timp de 1-2 min.

Dezinfectant Prestisept cu dozator, 1 litru este disponibil si in varianta de 500 ml
Produs avizat de Ministerul Sanatatii

 

COMANDA DEZINFECTANT PRESTISEPT CU DOZATOR, 1 LITRU, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS