Dezinfectant profesional pentru instrumentar medical Triacid 2 L

Cod Produs: ANT-TRA-N 2

Nota produs: 5/5 (2 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , ,

Triacid N este un dezinfectant concentrat, fara aldehide, ideal pentru dezinfectarea si curatarea manuala a instrumentelor medicale si a echipamentelor din laboratoare. Este un rodus marca Antiseptica, brand german cu o traditie de peste 50 de ani pe piata dezinfectantilor profesionali.

DE CE ESTE RECOMANDAT SA FOLOSIM DEZINFECTANTUL PENTRU INSTRUMENTAR MEDICAL MARCA TRIACID N

Triacid N este un dezinfectant de nivel intermediar, conform definitiilor Centrului pentru Controlul si Preventie a Bolilor, cu o eficacitate sporita impotriva micobacteriilor si a sporilor. Spre deosebire de produsele similare, Triacid N este o solutie fara aldehide, cu efect de dizolvare a murdariei pentru a facilita curatarea instrumentarului si cu o stabilitate foarte lunga a solutiei preparate – 14 zile.

Care este spectrul de actiune al dezinfectantului pentru instrumentar Triacid N

Este recomandat pentru dezinfectia instrumentarului din spitale, laboratoare, cabinete stomatologice. Este compatibil cu o varietate mare de materiale cum ar fi sticla, cauciucul, metalul, portelanul, ceramica etc. Este recomandat pentru dezinfectarea pensetelor, foarfecilor, endoscoapelor rigide, echipamentelor de anestezie termolabile, etc. Indicat si pentru uzul in baile de ultrasunete. Combinatia bine aleasa de agenti dezinfectanti si de spalare permit o dezinfectie si spalare simultana chiar in prezenta substantelor organice(sange, ser). Este foarte bine tolerat de toate materialele datorita pH-ului neutru si a aditivilor anticorozivi. Timpul de remanenta al produsului este de: 7 zile  in cazul daca instrumentarul nu este curatat inainte de deinfectarea cu Triacid N (in cazul unei incarcaturi proteice mari) sau 28 zile in cazul in care instrumentarul este curatat inainte de deinfectare.

Un flacon Triacid N = 2L

Puteti comanda Triacid N 2L online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la pret avantajos. 

*catenapascupas.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Exista situatii cand acestea pot contine inadvertente. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.