Alegerea corecta a unui dezinfectant este foarte importanta, cu atat mai mult cu cat acesti dezinfectanti au devenit o parte insemnata a „noii normalitati” post-pandemie.

Cum este imposibil sa porti manusi tot timpul sau sa ai acces permanent la apa si sapun in toate locurile in care mergi, prezenta unui dezinfectant in geanta sau in rucsac este vitala pentru ca te poate proteja de infectarea cu virusul Covid-19/coronavirus.

Asadar, pentru ca sanatatea ta si a familiei tale sa fie in siguranta, este important sa tii cont de toate masurile preventive recomandate de medici si sa iti indrepti atentia spre achizitionarea unor dezinfectanti de calitate.

Gama de dezinfectanti Catena Pas cu Pas este conforma cu normele europene in vigoare, asa ca este ideala din toate punctele de vedere.

De asemenea, oricare dezinfectant din oferta noastra poate fi folosit nu numai pentru uz personal, ci si pentru:

  • curatarea si dezinfectia suprafetelor/obiectelor, nu numai in spitale, ci si in industria alimentara;
  • dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor, in special in zonele cu risc crescut de infectie cu virusi;
  • spalarea corpului, mai ales pentru pacientii din sectiile de geriatrie si pediatrie care necesita o spalare frecventa, ceea ce in timp duce la diminuarea stratului protector al pielii;
  • curatarea pielii din jurul stomei;
  • uzul zilnic in cazul pacientilor care folosesc un fotoliu rulant pentru deplasare si care au nevoie sa isi curete mainile in mod frecvent.