Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Dispozitiv pentru tratarea rinitelor alergice Bionette

Bionette este un dispozitiv electronic pentru tratamentul rinitei alergice. Numeroase studii clinice efectuate in ultimii ani au demonstrat ca terapia cu radiatii luminoase este o metoda eficienta de ameliorare a rinitelor alergice.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda Bionette

Bionette este un dispozitiv electronic revolutionar care trateaza simptomele rinitei alergice utilizand lumina rosie de banda ingusta si energie joasa. Prin simpla introducere in nari, simultan, a doua sonde emitatoare de lumina, acest dispozitiv reduce substantial simptomele febrei fanului, cum ar fi stranutul in salve, mancarimile, secretiile nazale apoase, durerile de cap si lacrimarile abundente. 

Spre deosebire de Bionette, tratamentele medicamentoase cunoscute au numeroase contraindicatii si efecte secundare, care necesita precautii in utilizare.

Caracteristici ale Bionette

Bionette este un dispozitiv dovedit clinic, nu contine medicamente, nu da efecte secundare, este mic si usor, nu se alimenteaza prin cablu si este usor de utilizat. Sedintele de tratament cu Bionette se fac de 2-3 ori pe zi si dureaza 4-5 minute. Odata cu ameliorarea simptomelor, frecventa tratamentelor se poate reduce dupa necesitati.

CUMPARA DISPOZITIV PENTRU TRATATREA RINITELOR ALERGICE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Dispozitiv pentru tratarea rinitelor alergice Bionette: 3.60/ 5 (115 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse