Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta

Diverse

Acum puteti plati online si in rate
Ordoneaza:
Tip:
Inapoi la lista
Informatii medicale

S-a descoperit tratamentul impotriva rinitelor alergice care nu necesita medicamente

S-a descoperit tratamentul impotriva rinitelor alergice care nu necesita medicamente

Nasul este solicitat incontinuu sa raspunda la modificarile mediului si sa opuna rezistenta la stimuli externi iar atunci cand acest mecanism se accentueaza, intervine rinita alergica.

Citeşte mai mult >

Adenom hipofizar

Adenomul hipofizar este o tumora benigna care apare la nivelul hipofizei, care este o glanda pituitara de mici dimensiuni localizata la baza creierului. In functie de plasarea adenomului hipofizar si de dimensiunile acestuia pot aparea diverse manifectari clinice.

Citeşte mai mult >

Keratita

Keratita

Keratita este o afectiune caracterizata prin inflamarea corneei, mai exact a membranei transparente care acopera ochiul in partea anterioara lui.  Prin clipire, aceasta membrana este umidificata insa in lipsa clipirii, secretiile lacrimale scad si astfel corneea se usuca, se inroseste si se inflameaza si astfel apare keratita.

Citeşte mai mult >

Vitiligo la copil

Vitiligo este o afectiune cronica, autoimuna, caracterizata de aparitia zonelor de depigmentare (decolorare) cu diverse localizari. La baza mecanismului prin care apar aceste decolorari sta distrugerea celulelor responsabile pentru pigmentarea normala a pielii (numite melanocite). De regula, aceasta boala incepe prin decolorarea unei zone mici, urmand apoi ca aceasta sa se extinda. 

Citeşte mai mult >