Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta

Dormax, te scapa de tulburarile de somn

Care sunt consecintele tulburarilor de somn asupra starii de sanatate? Ce pret are somnul tau? Cu Dormax ai dimineti fara oboseala si chef de viata

Insomnia este reprezentata de un somn inadecvat si poate avea unul sau mai multe simptome: dificultati de adormire, trezirea pe parcursul noptii si trezirea mult prea devreme dimineata. Toate acestea vor conduce la o stare de somnolenta pe parcursul zilei, dificultati de concentrare si memorare.

De asemenea, simptome frecvent intalnite in cazul persoanelor care sufera de insomnie sunt: dispozitie depresiva, slabirea sistemului imunitar si cresterea riscului de imbolnavire, amplificarea perceptiei durerii, scaderea capacitatii de conducere a autovehiculelor. 

Dormax, solutia optima pentru un somn odihnitor 

O continua preocupare din partea oamenilor de stiinta dar si al specialistilor din domeniul medical a fost identificarea principiilor active care sa aduca ameliorarea acestor simptome fara a asocia acestora efecte secundare. 

O formula inovativa, elaborata de o echipa de cercetatori spanioli, si anume Dormax, asociaza principiile active naturale optime pentru redobandirea echilibrului psiho-somatic si obtinerea unui somn de calitate: melatonina, valeriana, pasiflora si mac californian. Dormax este solutia naturala  folosita pentru echilibrarea sistemului psihic si eliminarea tulburarilor de somn.

Care este secretul din spatele acestei formule inovative? 

Alaturi de originea si concentratiile principiilor active, elemente extrem de importante pentru eficienta produsului, un element definitoriu este asocierea lor astfel incat impreuna sa actioneze sinergic (efectul fiecaruia dintre cele 4 principii active sa fie completat si amplificat de celelalte).

Astfel, melatonina din aceasta formula asigura reglarea ritmului circadian, sustine functia imunitara si optimizeaza functiile cognitive. 

Al doilea principiu activ, valeriana are actiune sedative si hipnotica, reduce numarul numarul trezirilor din timpul noptii, are actiune anxiolitica si promoveaza relaxarea la nivelul sistemului nervos central.

Passiflora vine si completeaza actiunea melatoninei si valerianei asigurand obtinerea unui somn odihnitor. 

Cel de-al patrulea compus, macul californian creste capacitatea de adaptare a organismului la schimbarile climaterice si este adjuvant in terapia oboselii cronice, care afecteaza organismul in momentul trecerii de la iarna la primavara sau de la vara la toamna.

Cui se adreseaza Dormax? 

Dormax poate fi administrat in primul rand de catre persoanele cu program prelungit de munca, care sunt printre cele mai afectate de stres. De asemenea, orice persoana cu tulburari de somn va beneficia de efectele pozitive ale formulei naturale Dormax prin care organismul isi recapata un somn odihnitor.

Cum se administreaza Dormax? 

1 cps seara inainte de culcare, la nevoie sau in cure de 2 saptamani
IMPORTANT: eliminarea surselor de zgomot si luminoase – ex. televizor in dormitor, lumina impiedica activarea melatoninei.

Alte stiri din aceeasi categorie

Fibromialgia

Fibromialgia

Fibromialgia reprezinta o afectiune cronica caracterizata prin durere si sensibilitate la nivelul muschilor si al tesutului moale. Durerile acestei afectiuni insa, sunt atat de suparatoare incat pot avea un efect semnificativ asupra vietii de zi cu zi. Fibromialgia nu afecteza organele sau articulatiile.

Citeşte mai mult >

Gala Trusted Brands 2014

CATENA,  farmacia de incredere a romanilor

CATENA este pe primul loc in topul increderii consumatorilor romani in 2014,conform studiul ui realizat de Trusted Brands, in care pentru prima data a fost introdusa categoria Farmacii. Cercetarea a fost realizata cu ajutorul unor chestionare cu intrebari deschise, fara variante de raspuns, fiecare respondent nominalizand brandul preferat.

Citeşte mai mult >