Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta

Durere cervicala, tratament

Durerea cervicala este acea durere resimtita la nivelul gatului care, in cele mai multe cazuri, nu reprezinta un motiv de ingrijorare si se rezolva de la sine.

Durerea cervicala este acea durere resimtita la nivelul gatului care, in cele mai multe cazuri, nu reprezinta un motiv de ingrijorare si se rezolva de la sine.

Simptome

De cele mai multe ori, durerea cervicala poate fi descrisa ca o durere surda insotita de ameteli, durere la nivelul umarului, dificultati de concentrare, tulburari de somn.

Cauze

Cea mai frecventa cauza a aparitiei durerilor cervicale este suprasolicitarea, pozitia incorecta, dormitul pe o perna mult prea inalta, fortarea muschilor.

Tratament

Modalitatile de a atenua durerea cervicala sunt miscarea continua a gatului urmata de exercitii usoare, folosirea unui guler cervical si administrarea analgezicelor.

Autor: Iuliana Maria Ghergu

INTERESAT DE DURERE CERVICALA, TRATAMENT? ITI RECOMANDAM ACESTE PRODUSE
Alte stiri din aceeasi categorie

Coxartroza sau durerile de sold

Durerea de sold este o afectiune experimentata de tot mai multe persoane, care in termeni medicali se numeste coxartroza. Aceasta este cauzata de uzura articulatiei soldului - una dintre cele mai soli[...] Citeşte mai mult >

Tratament pentru escare

Escara reprezinta o leziune a pielii, este intalnita si sub numele de ulceratie si apare la persoanele imobilizate la pat sau aflate in scaunul cu rotile pentru o perioada indelungata de timp. Aceste leziuni apar, de obicei, in zona coatelor, genunchilor, calcaielor.

Citeşte mai mult >