Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta

Dureri de ceafa

Majoritatea persoanelor s-au confruntat macar o data in decursul vietii cu durerea de ceafa, desi de obicei aceasta nu reprezinta un motiv de ingrijorare.

Majoritatea persoanelor s-au confruntat macar o data in decursul vietii cu durerea de ceafa, desi de obicei aceasta nu reprezinta un motiv de ingrijorare.

Cauze

Durerea de ceafa este un simptom medical ce poate ascunde atat cauze medicale minore cat si majore, cele mai frecvente cauze minore fiind suprasolicitarea, adoptarea pozitiilor incomode si incorecte timp indelungat, loviturile puternice, varsta. Printre cele majore regasim artrita reumatoida, meningita, spondiloza cervicala, osteoartrita, hipertensiunea arteriala.

Tratament

In tratarea durerilor de ceafa se poate apela la masajul medical, kinetoterapie, fizioterapie si este necesara adoptarea unei posturi cat mai corecte pe tot parcursul zilei. Nu in ultimul rand, se recomanda consultarea unui medic specialist.

Autor: Iuliana Maria Ghergu

Alte stiri din aceeasi categorie

Tromboflebita tratament

Tromboflebita tratament

Tromboflebita sau tromboza venoasa reprezinta formarea unui cheag de sange in venele de la nivelul gambei insa multe dintre cheagurile de sange aparute in cazul troboflebitei sunt mici nu prezinta complicatii.

Citeşte mai mult >

Tratamentul monturilor – operatie sau remedii naturiste?

Tratamentul chirurgical al monturilor de la picioare Tratamentul chirurgical este singura solutie pentru indepartarea monturilor de la picioare. In urma unei operatii de acest gen se poate corecta deformatia degetului afectat de monturi, ceea ce inseamna ca si durerea va fi ameliorata. Tratamentul [...] Citeşte mai mult >