Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0741.106.729
e-mail
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta

Eficienta dopurilor de urechi impotriva sforaitului

Pentru fiecare dintre noi, somnul este foarte important. Medicii ne sfatuiesc constant sa dormim 8-9 ore in fiecare noapte, acesta fiind timpul de care organismul si creierul nostru au nevoie pentru a fi din nou in deplinatatea functiilor pe care le au de indeplinit. Este insa destul de greu sa respecti un program de acest fel, mai ales daca te trezesti imediat in cazul in care auzi un zgomot, cat de mic. Daca ai un somn agitat nu te poti odihni suficient iar asta poate sa ajunga sa fie o problema cu adevarat serioasa.

In cazul in care locuiti intr-un oras, in apropierea vreunui bulevard mare sau a unei intersectii in care autoturismele si mijloacele de transport in comun claxoneaza tot timpul, un somn bun ajunge sa para imposibil. Zgomotele neplacute de tot felul ale orasului devin un adevarat dusman, si asta pe langa faptul ca partenerul incepe sa sforaie, el avand in tot acest timp un somn profund. Toti acesti factori sunt responsabili de lipsa odihnei tale si de consecintele pe care le atrage.

Din ce in ce mai multi oameni care se hotarasc sa foloseasca aceste dopuri

Pentru ca tu sa poti dormi atat cat ai nevoie fara sa tresari imediat la cel mai mic sunet, au fost inventate de catre specialistii in domeniu dopurile pentru urechi. Sunt din ce in ce mai multi oameni care se hotarasc sa foloseasca aceste dopuri pentru a se feri de zgomotele deranjante, ba pentru a se putea odihni in voie, ba pentru a putea sa lucreze linistiti (la birou sau acasa). Dopurile pentru urechi pot fi folosite si la dus sau la piscina pentru a nu permite apei sa patrunda inauntru.

Dopurile pentru urechi Sleep Soft

Faptul ca deteriorarea auzului este ireversibila, trebuie sa ne puna serios pe ganduri. Zgomotul in exces poate sa provoace hipoacuzie neurosenzoriala, tulburari de concentrare, oboseala, dureri de cap, stres sau cresterea tesiunii arteriale. Puteti veni in intampinarea unor astfel de probleme folosind dopurile pentru urechi Sleep Soft. Acestea au rolul de a atenua zgomotele ambientale si sforaitul. Asta nu inseamna ca nu puteti auzi plansetul copilului, sistemul de alarma, soneria sau ceasul desteptator. Aceste dopuri sunt confectionate dintr-un material moale, care nu deranjeaza urechea si sunt confortabile pe durata folosirii. Se adapteaza fara dificultate la dimensiunile conductului auditiv  si sunt dotate cu filtre din material moale.

Trebuie sa stiti ca aceste dopuri atenueaza doar zgomotele daunatoare si asigura in acelasi timp inteligibilitatea vorbirii. Sunt igienice, regleaza presiunea si sunt reutilizabile timp indelungat. Se preteaza a fi folosite de catre muzicieni, amatorii de sporturi nautice sau petrecareti.

 

Text: Ionut Solescu

 

INTERESAT DE EFICIENTA DOPURILOR DE URECHI IMPOTRIVA SFORAITULUI? ITI RECOMANDAM ACESTE PRODUSE
Alte stiri din aceeasi categorie

Polimialgia reumatica

Polimialgia reumatica

Polimialgia reumatica este o boala reumatologica inflamatorie care vizeaza muschii si articulatiile mari, caracterizata prin rigiditate cat si dureri musculare. Aceasta afectiune se instaleaza in general la varstnici de peste 65 de ani, iar  75% dintre pacienti sunt femei.

Citeşte mai mult >

Discopatia lombara

Discopatia lombara este o afectiune a sistemului nervos si este cea mai frecventa boala a coloanei vertebrale, maduvei spinarii si a radacinilor nervoase spinale. Aceasta se instaleaza ca urmare a herniei de disc sau a afectiunilor degenerative vertebrale zonale. Mai exact, aceasta afectiune reprezinta deteriorarea discurilor intervertebrale.

Citeşte mai mult >