Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Eso Yal cu acid hialuronic 100ml

Descriere:

ESO YAL are o actiune dezinfectanta, conservanta dar si umectanta si detergenta. 
Are in componenta acid hialuronic.
Acest polimer cunoscut deja pentru vascoelasticitatea sa, amelioreaza lubrificarea si biotolerabilitatea lentilelor multumita capacitatii sale de a retine apa.
ESO YAL hidrateaza lentilele de contact imediat dupa aplicarea acestora si mentine aceasta hidratare pe toata durata zilei cu maximul de confort si reducerea uscarii si iritabilitatii ochilor. Solutie unica cu acid hialuronic pentru toate tipurile de lentile de contact moi. Dezinfecteaza, conserva, spala, clateste, hidrateaza. Este activa in 5-7 minute, indeparteaza proteinele, indicate pentru ochi sensibili.

Odata deschis flaconul solutia trebuie utilizata in maxim 3 luni.Folositi produsul numai daca sigiliul este intact, altminteri nu se garanteaza sterilitatea solutiei. Pentru a evita contaminarea,nu asezati niciodata pipeta pe nici o suprafata. Inchideti bine flaconul dupa utilizare. Pastrati flaconul departe de sursele de caldura,in orice caz sub 30 grade. Nu folositi produsul dupa data expirarii. In caz de deranj sau iritatie persistenta,intrerupeti tratamentul si adresati-va unui specialist. Urmati cu atentie indicatiile de pe eticheta si pastrati prospectul informativ.

Nota pentru produsul Eso Yal cu acid hialuronic 100ml: 5.00/ 5 (1 vot)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse