Incontinenta urinara este una dintre afectiunile care, atunci cand sunt neglijate sau raman netratate, pot afecta pe termen lung sanatatea intregului organism. Din acest motiv, medicii subliniaza intotdeauna importanta preventiei si ne sfatuiesc sa nu evitam controlul medical de rutina si programarea urgenta la cabinetul medicului atunci cand constatam aparitia unor simptome care pot fi asociate cu aceasta afectiune.

Uneori, insa, in ciuda eforturilor, incontinenta urinara se instaleaza oricum si, din acel punct incolo, trebuie sa ne indreptam atentia catre respectarea prescriptiei medicului si achizitionarea unor produse eficiente pentru incontinenta.

Gama de produse pentru incontinenta a fost conceputa pentru a ajuta persoanele care sufera de aceasta afectiune sa isi imbunatateasca intr-un mod cat mai real calitatea vietii.

Achizitionarea de produse pentru incontinenta urinara trebuie sa fie facuta, insa, doar la sfatul medicului specialist/medicului curant, care iti va oferi o recomandare bazata pe analiza amanuntita a rezultatelor obtinute si iti va indica, dupa caz, produsele cele mai eficiente pentru combaterea sau ameliorarea problemelor sau neplacerilor constatate.

Afișez 1 - 12 din 48 de rezultate