Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Fotoliu rulant clasic cu antrenare manuala

Fotoliul rulant cu roti cu actionare manuala se poate folosi atat in exterior, cat si in interior, fiind usor de transportat si depozitat, oferind siguranta si confort utilizatorului. Produsul ofera un bun raport calitate pret.

 

Descriere:

Pentru cine este recomandat fotoliul rulant clasic

Acest fotoliu este recomandat persoanelor cu o mobilitate scazuta sau celor care, pentru o perioada scurta, sunt nevoiti sa se deplaseze cu un astfel de dispozitiv ajutator pentru mers. Acest dispozitiv face parte din categoria carucioarelor cu rotile clasice, simple, care ofera utilizatorului doar posibilitatea de a se deplasa pe distante scurte sau medii. Cu toate acestea, fotoliul este foarte rezistent facand fata cu succes diferitelor tipuri de teren si poate suporta fara probleme un pacient cu o greutate maxima de 100 kg.

Carucior cu rotile cu antrenare manuala, specificatii tehnice

Scaunul cu rotile este prevazut cu suport pliabil pentru picioare, suport menit sa ofere sprijin membrelor inferioare si sa usureze asezarea pacientului in pozitia sezut. Rotile fotoliului rulant sunt detasabile, facilitand astfel transportul si depozitarea acestuia fara sa ocupe mult spatiu. Scaunul este dotat cu frane de stationare pentru utilizator si este prevazut cu banda pentru sustinerea picioarelor. Acest fotoliu beneficiaza de inele de antrenare ce faciliteaza deplasarea pacientului. Un avantaj major, ca rezistenta in timp, il ofera rotile. Atat cele din fata cat si cele din spate sunt pline. Culorile pot sa difere in functie de lot. Materialul textil este foarte rezistent si se poate curata usor.

Puteti cumpara scaunul cu rotile cu antrenare manuala online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la pret avantajos. 

Nota pentru produsul Fotoliu rulant clasic cu antrenare manuala: 3.78/ 5 (23 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse