Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Fotoliu rulant cu spatar rabatabil si subansamble pentru membreScaunul cu rotile se pliaza si are un cadru din otel special, grunduit electroforetic. Fotoliul rulant are spatar rabatabil si subansamble pentru odihna bratelor si a picioarelor. Subansamblele acestui produs sunt detasabile.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda fotoliul rulant cu spatar rabatabil si subansamble pentru membre

Acest fotoliu rulant ofera persoanelor cu handicap locomotor posibilitatea de a se deplasa prin fortele proprii sau cu ajutorul unui insotitor. Permite asezarea usoara a pacientului din lateralul fotoliului si ii asigura o pozitie confortabila utilizatorului. Scaunul cu rotile poate fi utilizat atat in interior, cat si in exterior. Are capacitatea de a urca si de a cobori pante moderate.

Caracteristici ale fotoliului rulant cu spatar rabatabil si subansamble pentru membre

Datorita materialelor de foarte buna calitate din care este realizat, fotoliul rulant este extrem de rezistent la socurile mecanice. Poate fi transportat cu liftul si in portbagajul masinii.

 

CUMPARA FOTOLIUL RULANT CU SPATAR RABATABIL SI SUBANSAMBLE PENTRU MEMBRE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Fotoliu rulant cu spatar rabatabil si subansamble pentru membre: 4.18/ 5 (17 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse