• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Fotoliu rulant din otel pentru persoanele supraponderale

Cod Produs: RX951

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

Scaunul cu rotile are cadru pliabil, diametrul rotilor din spate este de 60 cm, iar al celor din fata de 20 cm. Pentru a putea suporta greutati sporite, rotile sunt intarite si cauciucurile sunt pline. Suportii pentru sprijinul bratelor se rabateaza independent catre partea din spate a fotoliului rulant, lateralele ramanand libere – in acest fel utilizatorul poata fi transferat mai usor pe pat sau pe scaun.

Pentru ce se recomanda fotoliul rulant din otel

Acest scaun cu rotile are cadrul din otel si este destinat persoanelor supraponderale. Are o latime a sezutului de 56 cm si este dimensionat astfel incat sa reziste unei sarcini de maxim 125 kg.

Caracteristici ale fotoliului rulant din otel

Suportii de sprijin pentru picioare pot fi reglati pe lungime si se pot detasa pentru a usura transportul fotoliului rulant in portbagajul unui autovehicul. Greutatea totala a produsului este de 22 kg. Utilizatorul se poate deplasa singur prin antrenarea rotilor din spate sau poate fi impins de un insotitor prin utilizarea manerelor pozitionate in spate.

 

CUMPARA FOTOLIU RULANT DIN OTEL, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS