Scaun cu rotile pediatric din aluminiu

Cod Produs: RX980-35

Nota produs: 4.58/5 (12 voturi)

Cantitate

Pret:  1.134 RON

Cuvinte cheie: , , , , ,

Scaun cu rotile pediatric are schelet din aluminiu, vopsit epoxi. Rotilele din spate au spite groase si cauciucuri pline, ceea ce permite atenuarea socurilor si rularea pe suprafete neregulate. Suportul pentru sprijinul bratelor este detasabil, permitand asezarea usoara a pacientului.

Pentru ce se recomanda fotoliul rulant pediatric din aluminiu

Fotoliul rulant (scaun cu rotile) este un dispozitiv medical ortopedic ce permite persoanelor care nu se pot deplasa sa desfasoare activitati zilnice in interiorul sau in exteriorul locuintei, oferind pacientului un confort sporit. Acest model este destinat copiilor cu mobilitate scazuta sau care au handicap locomotor.

Caracteristici ale fotoliului rulant pediatric din aluminiu

Fotoliul rulant este unul deosebit de rezistent. Are o greutate de 13 kg si suporta un utilizator cu greutatea maxima de 100 kg. Sezutul fotoliului este de 35 de cm. Produsul este reglabil, pliabil si se actioneaza manual. Este usor de manevrat si de transportat. Nu necesita intretinere speciala.

 

CUMPARA SCAUN CU ROTILE PEDIATRIC DIN ALUMINIU, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS