Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.567
e-mail
harta
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Fotoliu rulant pediatric din aluminiu

Fotoliu rulant (scaun cu rotile) este un dispozitiv medical ortopedic care permite persoanelor ce nu se pot deplasa, sa desfasoare activitati zilnice in interiorul sau in exteriorul locuintei. Acest model este destinat copiilor cu handicap locomotor sau cu mobilitate scazuta.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda fotoliul rulant pediatric

Este un fotoliu rulant deosebit de rezistent, destinat utilizarii atat in interiorul, cat si in exteriorul locuintei. Se actioneaza manual, este reglabil, pliabil, usor de transportat si de manevrat. Nu necesita intretinere speciala.

Caracteristici ale fotoliului rulant pediatric

Are schelet din aluminiu, vopsit epoxi, iar rotile din spate au spite groase si cauciucuri pline, ceea ce duce la atenuarea socurilor la rularea pe suprafetele neregulate si ofera pacientului un confort sporit. Suportul pentru sprijinul bratelor este detasabil permitand asezarea usoara a pacientului. Sezutul fotoliului este de 35 cm.

Greutate fotoliu - 13 kg, greutate maxima utilizator - 100 kg.

 

CUMPARA FOTOLIU RULANT PEDIATRIC DIN ALUMINIU, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA CEL MAI AVANTAJOS PRET DE PE PIATA

Nota pentru produsul Fotoliu rulant pediatric din aluminiu: 4.89/ 5 (9 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse