• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Fotoliu rulant pliabil cu vas de toaleta

Cod Produs: RX 260

Nota produs: 4.33/5 (33 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Fotoliul rulant cu vas de toaleta poate fi folosit atat pentru deplasarea in interiorul locuintei, cat si in afara acesteia. Dispune de un terminal in partea din spate cu ajutorul caruia poate sa depaseasca eventualele obstacole, are suport de sprijin pentru talpa si permite pacientului sa stea intr-o pozitie comoda.

Pentru ce se recomanada fotoliul rulant pliabil cu vas de toaleta

Functia principala a acestui dispozitiv medical este aceea de a servi la satisfacerea necesitatilor fiziologice ale utilizatorului. Este un produs recomandat persoanelor in varsta, celor cu dificultati de deplasare sau cu handicap locomotor.

Caracteristici ale fotoliului rulant pliabil cu vas de toaleta

Este un produs cu frana pe roata din spate. Are o banda pentru sustinerea picioarelor, iar cauciucurile rotilor sunt pline. Avand in vedere faptul ca exista utilizatori imobilizati pentru vreme indelungata in scaunul cu rotile, exista posibilitatea ca acestia sa faca escare (plagi ale tesuturilor moi si ale pielii). Este recomandat sa se foloseasca o perna antiescara ce poate preveni aceasta afectiune.

 

CUMPARA FOTOLIUL RULANT PLIABIL CU VAS DE TOALETA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS