• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Fotoliu rulant rabatabil pentru pacienti tetraplegici

Cod Produs: ORTHO-107AL

Nota produs: 3.63/5 (8 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , ,

Acest fotoliu rulant special, este recomandat pacientilor tetraplegici sau persoanelor cu dizabilitati locomotorii severe. Fotoliul ofera multiple optiuni pacientilor, acesta putand fi utilizat atat in interior cat si in exterior. Este pliabil, rabatabil si se adapteaza formei corporale a pacientului.

Fotoliul rulant rabatabil, avantaje si beneficii

Spre deosebire de alte dispozitive medicale de gen, acest fotoliu rulant este destinat utilizarii indelungate avand o rezistenta crescuta indiferent ca este folosit in interiorul sau in exteriorul locuintei. Chiar daca este un produs cu functii complexe, acest fotoliu se poate asambla cu usurinta si se poate plia pentru depozitare in asa fel incat sa ocupe cat mai putin spatiu. marele avantaj este ca spre deosebire de alte produse de gen, acest fotoliu este adaptabil caracteristicilor corporale ale pacientului. Asigura un confort sporit si are o greutate redusa, facandu-l astfel usor de manipulat.

Fotoliul rulant pliant si rabatabil, caracteristici tehnice

Scaunul cu rotile este cu antrenare manuala, pliabil si rabatabil. Cadrul este din aluminiu foarte rezistent, vopsit in culoare albastra. Are suporti pentru brate detasabili, suport pentru spate rabatabil, suporturi laterale pentru sustinere si un suport de fixare pentru sezut. Rotile de pe spate sunt pneumatice, cu spite confectionate dintr-un material foarte rezistent la socurile mecanice. Rotile din fata sunt din cauciuc plin si se rotesc la 360 grade. Este dotat cu frane manuale montate pe rotile din spate, centura de siguranta, perna pentru sustinerea gambelor, tetiera si suporti rabatabili pentru talpi.  Fotoliul rulant poate sustine un pacient cu o greutate de 100 kg.

Puteti comanda fotoliul cu rotile pentru pacienti tetraplegici online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la pret avantajos.