Gel de dus cu ulei de baie medicinal 150 ml

Cod Produs: AQM-GUB150

Nota produs: 5/5 (2 voturi)

Cantitate

Pret: 46 lei

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gelul de dus cu ulei de baie medicinal de la AquaMedica este un produs bazat pe studii clinice,recomandat pentru adulti si copii cu varsta de peste 6 luni, pentru ingrijirea corporala a pielii afectate de psoriazis, dermatite, neurodermatite si eczeme.

De ce recomandam gelul de dus cu ulei medicinal de la AquaMedica

Alaturi de apa medicinala AquaMedicam produsul contine peste 48% uleiuri naturale. Mai precis, gelul de dus contine ulei de masline, ulei de floarea soarelui, ulei de migdale, ulei din germeni de grau si vitamina E. Toate aceste ingrediente naturale au rolul de a hrani si ajuta stratul lipidic al pielii, prin cresterea nivelului de hidratare. Continutul mare de vitamina E din uleiul din germeni de grau, din uleiul de floarea soarelui, uleiul de migdale si uleiul de masline revitalizeaza pielea, accelereaza vindecarea tesuturilor, reducand pruritul si disconfortul cauzat de manifestarea eczemelor si a psoriazisului.

Cum se intrebuinteaza gelul de dus cu ulei medicinal de la AquaMedica

Aplicati de1- 2 ori pe zi pe pielea umeda a corpului, masand usor. Apoi clatiti bine cu apa calda. In cazul baii in cada se vor turna, în apa, cateva picaturi de gel de dus AquaMedica.

 

PUTETI COMANDA GELUL DE DUS AQUAMEDICA, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS