Genunchiera antireumatica cu chihlimbar

Cod Produs: PT0502

Nota produs: 3.80/5 (20 voturi)

Sterge

Cantitate

Pret:  51 RON

Cuvinte cheie: , , , ,

Purtarea genunchierei antireumatice cu chihlimbar are ca efect imediat diminuarea durerii atat in repaos, cat si in timpul miscarii. Datorita efectului de incalzire a muschiului, chihlimbarul ajuta la reabilitare. Utilizarea genunchierei fara efectuarea de exercitii poate sa duca la slabirea muschilor.

Pentru ce se recomanda genunchiera antireumatica cu chihlimbar

Aceasta genunchiera este ideala in cazul pacientilor cu afectiuni reumatice, al celor cu modificari degenerative ale genunchiului sau al persoanelor care sufera de afectiuni cauzate de osteoporoza. Se recomanda purtarea acesteia si in cazul fracturilor, al proceselor inflamatorii cronice sau cel al umflarii articulatiilor.

Caracteristici ale genunchierei antireumatice cu chihlimbar

Compozitie: polyester 55%, bumbac 32%, elastan 8%, chihlimbar 5%. Se spala manual in apa cu temperatura de 40 de grade Celsius, cu detergenti delicati. Uscati departe de surse de caldura. A nu se aseza direct pe rani sau pe pielea deteriorata.

Marimi disponibile: S, M, L, XL

 

CUMPARA GENUNCHIERA ANTIREUMATICA CU CHIHLIMBAR, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS