Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Genunchiera din neopren

Genunchiera din neopren poate fi folosita ca masura profilactica in cazul aparitiei oboselii premature a aparatului ligamentar, a traumatismelor si leziunilor. Este produsul ideal pentru persoanele care practica diverse sporturi sau care au activitate fizica sustinuta.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda genunchiera din neopren

Genunchiera are rol curativ in cazul pacientilor care au suferit leziuni si contuzii, hematoame intermusculare, leziuni partiale ale muschilor si articulatiilor, miozite, hernii musculare, luxatii, entorse, artroze si artrite. Genunchiera din neopren este recomandata in perioada pre- si postoperatorie pentru imobilizarea partiala a articulatiei genunchiului.

Caracteristici ale genunchierei din neopren

Datorita proprietatilor specifice neoprenului, efectele de sauna si micromasaj, genunchiera stimuleaza procesele metabolice si amelioreaza vascularizatia, scade inflamatia si restabileste mobilitatea fiziologica a articulatiei.

Marimi disponibile: S, M, L, XL

 

CUMPARA GLEZNIERA DIN NEOPREN CU FIXARE PENTRU CALCAI, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Genunchiera din neopren: 3.17/ 5 (12 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse