Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Genunchiera din neopren cu benzi adezive

Genunchiera din neopren cu benzi adezive poate fi folosita ca masura profilactica in cazul aparitiei oboselii premature a aparatului ligamentar, a traumatismelor si leziunilor, in timpul practicarii sportului sau a unei activitati fizice sustinute.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda genunchiera din neopren cu benzi adezive

Are rol curativ in tratarea mai multor afectiuni: contuzii, hematoame intermusculare, leziuni partiale ale muschilor si articulatiilor, miozite, hernii musculare, luxatii, entorse, artroze si artrite, in perioada pre- si postoperatorie pentru a imobiliza partial articulatia genunchiului.

Caracteristici ale genunchierei din neopren cu benzi adezive

Genunchiera din neopren cu benzi adezive este un produs care dispune de un sistem rapid si lejer de montare si demontare. Permite reglarea presiunii exercitate pe zona aplicata cu ajutorul benzilor adezive. Se spala manual, cu sapun si apa calduta. Se usuca in aer liber.

Marime universala

 

CUMPARA GENUNCHIERA DIN NEOPREN CU BENZI ADEZIVE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Genunchiera din neopren cu benzi adezive: 4.00/ 5 (5 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse