Ghete ortopedice medicinale unisex

Cod Produs: 649-T44

Nota produs: 3.88/5 (16 voturi)

Sterge

Cantitate

Pret:  149 RON

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Ghetele medicinale unisex au talpile fabricate din poliuretan prin tehnologia de injectare directa. Fata acestor ghete este realizata din microfibra si are culoarea neagra. Acoperisul branturilor este fabricat din material tip netesut, de asemenea de culoare neagra.

Caracteristici ale ghetelor ortopedice medicinale unisex

Spatiul din interiorul ghetei face posibila purtarea lor chiar si atunci cand piciorul este bandajat. Ghetele ortopedice unisex se preteaza a fi purtate atat in interiorul, cat si in exteriorul locuintei, fiind foarte confortabile. Datorita formei ortopedice a talpii, aceste ghete medicinale asigura o buna sustinere a cacaiului. Ghetele ortopedice unisex sunt prevazute cu barete si sunt confectionate din materiale rezistente si foarte usoare. Baretele dispun de sistem velcro/arici, ceea ce asigura o mai buna adaptare la piciorul dumneavoastra si o buna fixare in timpul mersului.

Marimi disponibile: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46.


Deschide videoclipul

 

CUMPARA GHETELE ORTOPEDICE MEDICINALE UNISEX, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS