Ghetute ortopedice pentru copii 18-30, diverse culori

Cod Produs: GOP6

Nota produs: 4.00/5 (10 voturi)

Sterge

Cantitate

Pret:  280 RON

Cuvinte cheie: , , ,

Ghetele ortopedice personalizate sunt realizate dupa ce piciorul a fost scanat folosindu-se procedura de amprentare plantara computerizata. Acest tip de amprentare, cat si confectionarea ghetelor ortopedice personalizate, se efectueaza sub observatia si la indicatiile personalului specializat Catena Pas cu Pas. Aceste ghete respecta cu acuratete tiparul care a rezultat in urma amprentarii computerizate si sunt confectionate din materiale de foarte buna calitate.

Pentru ce se recomanda ghetutele ortopedice pentru copii

Modelul poate fi ales in functie de diagnosticul fiecarui pacient si de recomandarile medicului ortoped: picior var/valg, prabusire bolta plantara, deformari ale degetelor, inegalitati ale membrelor inferioare.

Caracteristici ale ghetutelor ortopedice pentru copii 18-31, diverse culori

Ghetele personalizate pot fi executate intr-o gama variata de modele, combinatii de culori si sisteme de inchidere. Pentru confectionarea unei perechi de ghetute personalizate se poate opta intre piele intoarsa si piele lucioasa, inchidere cu catarama, siret sau scai, iar pentru anotimpul rece se poate opta inclusiv pentru captuseala de blana. Termenul in care se pot confectiona este de 15 zile. Modelul din imagine are titlu de prezentare.

Procedura de amprentare plantara computerizata se realizeaza GRATUIT la Centrele de diagnosticare a talpii din:

BRASOV

BUCURESTI


Deschide videoclipul