Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta

GinkoPrim Max ajuta in procesul de reamintire

Cercetarile arata ca deficientele de zinc pot duce la depresie, deficit de atentie, dificultati de invatare si memorare, convulsii, agresivitate si violenta. Asigurarea unui nivel adecvat de zinc prin alegerile alimentare sau suplimente alimentare s-ar putea dovedi un pas important in imbunatatirea starii mintale a persoanei, chiar in cazul afectiunilor mintale mentionate mai sus.

GinkoPrim Max contine ingrediente benefice pentru memorie

Zincul din noua formula GinkoPrim Max, in combinatie cu extractul standardizat de Ginkgo biloba si magneziul, ajuta memoria si performanta creierului. Datorita faptului ca zincul se gaseste in concentratii mari in zona hipocampusului din creier (zona responsabila pentru memorie si starea de spirit), acest mineral este foarte important pentru creier. El se comporta ca un neurotransmitator. Prin urmare multi cercetatori il considera ca atare, iar prezenta lui in organism ajuta procesele cognitive.

Zincul este un element important din formula noului GinkoPrim Max. Asigurarea unui aport adecvat de zinc constituie un pas important spre imbunatatirea starii mintale.

Efectele benefice ale zincului sunt completate de Ginkgo biloba. Aceasta planta imbunatateste circulatia venoasa la nivelul capului si sustine performanta creierului, inlaturand problemele de reamintire aparute odata cu trecerea anilor.

Un alt ingredient important pentru organism si pentru performanta mentala regasit in GinkoPrim il constituie Magneziul. Acest mineral este important datorita efectelor sale binefacatoare asupra sistemului nervos si muscular. El are un rol important in numeroase functii metabolice si combate oboseala, stresul si anxietatea.

GinkoPrim Max – o tableta pe zi aduce o stare de bine

Combinatia celor trei ingrediente din formula GinkoPrim Max stimuleaza circulatia periferica si inlatura senzatia de maini si picioare reci. Confortul si increderea revin in corpul nostru cu o singura tableta pe zi. 

Alte stiri din aceeasi categorie

Tromboflebita tratament

Tromboflebita tratament

Tromboflebita sau tromboza venoasa reprezinta formarea unui cheag de sange in venele de la nivelul gambei insa multe dintre cheagurile de sange aparute in cazul troboflebitei sunt mici nu prezinta complicatii.

Citeşte mai mult >

Epicondilita la cot

Epicondilita sau cotul tenismenului, este o afectiune dureroasa a cotului cauzata de suprasolicitare prin practicarea  sporturilor precum tenisul, golful.

Citeşte mai mult >