Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Glezniera antireumatica cu chihlimbar

Aplicarea gleznierei antireumatice cu chihlimbar are ca efect imediat diminuarea durerii atat in repaos, cat si in timpul miscarii membrului afectat. Chihlimbarul ajuta la reabilitare datorita efectului de incalzire a muschiului. Nu asezati direct pe pielea deteriorata sau pe rani!

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda glezniera antireumatica cu chihlimbar

Glezniera antireumatica cu chihlimbar este ideala in cazul pacientilor care sufera din pricina afectiunilor reumatice, a modificarilor degenerative ale gleznei sau din cauza afectiunilor cauzate de osteoporoza. Acest produs este indicat a fi purtat si in cazul celor care au suferit fracturi, procese inflamatorii cronice sau umflare a articulatiilor.

Caracteristici ale gleznierei antireumatice cu chihlimbar

Dispune de un sistem de inchidere de tip Velcro. Are in compozitie: poliamida cu chihlimbar 9%, poliamida 72% si elastan 19%. Se spala manual, la 30 de grade Celsius, cu detergenti delicati. Se usuca departe de surse de caldura.

Marimi disponibile: S, M, L, XL

 

CUMPARA GLEZNIERA ANTIREUMATICA CU CHIHLIMBAR, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Glezniera antireumatica cu chihlimbar: 4.59/ 5 (17 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse