Glucometru Fora Diamond Mini + termometru cu infrarosii cadou

Cod Produs: GF-DM

Nota produs: 3.95/5 (22 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

La cumpararea unui glucometru Fora Diamond Mini primiti cadou un termometru cu infrarosii in valoare de 160 lei.

Fora Diamond Mini este primul glucometru din lume cu dubla conectivitate. Se poate conecta prin bluetooth la dispozitive mobile echipate cu software Android sau iOS.

Caracteristici ale glucometrului Fora Diamond Mini + termometru cu infrarosii CADOU

Glucometrul Fora Diamond Mini este inteligent, ultraperformant si discret. Dispozitivul este validat clinic si indeplineste cerintele noului standard ISO 15197 privind precizia masurarii glicemiei. Testele de glicemie sunt produse cu ajutorul tehnologiei ASSI (Advanced Superior Sip-in Technology), care permite absorbtia rapida si completa a picaturii de sange in interior, micsorând riscul de eroare la masurare si reducand numarul testelor irosite.

iFORA este o aplicatie complexa pentru managementul diabetului si totodata un mediu de comunicare intre pacient si medic sau familie. iFORA se descarca gratuit de pe internet si se instaleaza pe dispozitive mobile echipate cu sisteme de operare Android sau iOS.

Descarcarea aplicatiei se face de pe: Google Play pentru dispozitivele cu software Android versiunea 2.3.3 sau mai recenta. Din App store pentru dispozitivele cu software iOS versiunea 5.0 sau mai recenta.

Aplicatia iFORA ofera pacientului o multitudine de instrumente, necesare unui bun management al diabetului, cum ar fi: Vizualizarea si interpretare valorilor individuale masurate, evaluarea masuratorilor, grupate in liste de inregistrari, vizualizarea inregistrarilor sub forma de grafice de evolutie sau grafice placinta,interpretarea rezultatelor prezentate sub forma “Zilei standard”, etc.

*catenapascupas.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Exista situatii cand acestea pot contine inadvertente. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.