Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.567
e-mail
harta
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Guler cervical cu fixare usoara

Gulerul cervical cu fixare usoara este recomandat in cazuri de intindere a muschilor gatului, fracturi ale gatului, schimbări degenerative ale coloanei cervicale sau in perioada postoperatorie.

Descriere:

Pentru ce se recomanda gulerul cervical cu fixare usoara:

Gulerul are rolul de a sustine si de a fixa coloana cervicala in pozitia corecta. De asemenea are ca rol si masarea si incalzirea usoara a zonei gatului. Este un produs recomandat pentru sustinerea vertebrelor si in cazul leziunilor cervicale la nivelul tesuturilor moi. Poate fi folosit si in cazul miscarii accidentale sau a miscarilor bruste ale capului sau ale gatului.

Caracteristicile gulerului cervical cu fixare usoara:

Gulerul cervical este realizat din spuma poliuretanica in proportie de 88%, vascoza in proportie de 10 % si poliester in proportie de 2%. Gulerul cervical este foarte usor de aplicat si de purtat, inchiderea lui facandu-se prin spate cu velcro. Produsul asigura un nivel ridicat de confort, data utilizarii stabilindu-se de catre medic. 

Marimi disponibile: 1 - 2 - 3

CUMPARA, ACUM ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA CEL MAI AVANTAJOS PRET DE PE PIATA

Nota pentru produsul Guler cervical cu fixare usoara: 4.25/ 5 (8 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse