Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta

Gulere cervicale

Acum puteti plati online si in rate
Ordoneaza:
Tip:
Inapoi la lista
Informatii medicale

Polimiozita

Polimiozita

Polimiozita se mai numeste si dermatomiozita si este o boala inflamatorie a muschilor si a pielii, care apare la persoanele cu varsta cuprinsa intre 20 si 50 de ani si pe care o intalnim mai des la femei decat la barbati.

Citeşte mai mult >

Sa ingrijim corect pielea din jurul stomei

Stoma este acea deschizatura realizata printr-o interventie chirurgicala, prin care se asigura comunicarea intre tegument si un organ vital. In functie de locul in care se efectueaza procedura, stoma are trei denumiri: ileostomie (deschiderea si fixarea intestinului subtire la nivelul peretelui abdominal, stoma fiind la nivelul ileonului), colostomie (deschiderea si fixarea colonului la suprafata peretelui abdominal), gastrostomie (crearea comunicarii dintre stomac si peretele abdominal).

Citeşte mai mult >

Osteita

Osteita

Osteita reprezinta infectia unui tesut osos provocata de cele mai multe ori de stafilococul auriu. Desi aceasta apare la nivelul tesutului osos, ea nu afecteaza periostul sau maduva osoasa.

Citeşte mai mult >

Tratamente pentru calcaiele crapate

Calcaiele crapate sunt o problema comuna atat in cazul barbatilor, cat si in cazul femeilor, avand drept principale cauze deshidratarea, tendinta de uscare a pielii si statul in picioare pentru o perioada mai lunga. Daca ai calcaie crapate, poarta papuci ortopedici care sa iti sustina corect picioru[...] Citeşte mai mult >