Se arata singurul rezultat


Gulere cervicale pentru copii

Confortabile, foarte usor de purtat si realizate din materiale de calitate, gulerele cervicale pentru copii pe care le comercializam sunt indicate in cazul herniilor de disc cervicale, efortului, osteoartritelor, tulburarilor structurale ale gatului si post-traumatic.

Gama de gulere cervicale pentru copii Catena Pas cu Pas este alcatuita din produse care limiteaza foarte bine miscarile de flexie si extensie ale coloanei cervicale, contribuind in acest fel la grabirea procesului de vindecare.

Achizitionarea de gulere cervicale pentru copii Catena Pas cu Pas este insotita intotdeauna de garantia ca produsele au o forma anatomica ideala, care asigura potrivirea optima si un confort sporit atunci cand sunt purtate.

De asemenea, aceste gulere cervicale pentru copii permit o foarte buna aerisire, absorb si elimina umezeala cu usurinta si, in plus, sunt confectionate din materiale calitative, care nu produc iritatii nici macar atunci cand intra in contact cu pielea sensibila.

Stim ca vindecarea completa a copilului tau si confortul de care acesta trebuie sa aiba parte pe tot parcursul procesului de vindecare sunt prioritare, asa ca fiecare guler cervical pentru copii a fost gandit pentru a se plia perfect pe toate aceste criterii.