Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Ham de memorie pentru corectarea pozitiei spatelui

Hamul de memorie este un dispozitiv medical conceput special pentru a corecta postura spatelui si pentru a calma durerile de la nivelul umerilor si coloanei. Dispozitivul este recomandat elevilor, studentilor si in special persoanelor care lucreaza mult la calculator.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda hamul de memorie pentru corectarea pozitiei spatelui

Acesta are rolul de a mentine pozitia corecta a corpului, prevenind astfel aparitia cocoasei si calmand durerile de spate. Hamul de memorie este recomandat a se purta pe sub haine, peste un maiou sau un tricou subtire din bumbac. Datorita formei sale anatomice si a materialelor din care este confectionat, hamul de memorie este aproape invizibil la purtarea pe sub haine. Atat la copii, cat si la adulti se recomanda purtarea hamului peste zi, fiind interzisa purtarea dispozitivului peste noapte. Hamul de memorie pentru indreptarea umerilor se poate spala, calitatile acestuia nefiind afectate de purtarile sau spalarile repetate. Reglarea acestuia se face in functie de nevoia pacientului sau de recomandarea medicului in cazurile de recuperare medicala.

 

Caracteristici ale hamului de memorie pentru corectarea pozitiei spatelui

Hamul de memorie este un dispozitiv medical fabricat din materiale de calitate, rezistente la purtari indelungate. Are in compozitie elastic, material ce ii permite sa se adapteze foarte bine formei pacientului. Bumbacul asigura o ventilatie eficienta si ajuta la absorbtia transpiratiei in zilele calduroase. Datorita inchiderii de tip velcro, hamul de memorie este foarte simplu de pus si de reglat in functie de necesitatile pacientului. 

Marimi disponibile: S - 79-84 cm, M - 84-91 cm, L - 91-99 cm, XL - 99-107 cm, XXL - 107-117 cm. Recomandam ca in urma comenzii sa comunicati personalului Catena Pas cu Pas masura dumneavoastra. 

 

CUMPARA ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Ham de memorie pentru corectarea pozitiei spatelui: 3.10/ 5 (208 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse