Hexid dezinfectant cu dozator pentru maini si tegumente, 1litru

Cod Produs: Dez12

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

Hexid dezinfectant cu dozator se foloseste pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare. Este indicat pentru dezinfectia mainilor personalului din spitale, din industria farmaceutica si cosmetica, se poate utiliza inclusiv in unitati scolare si medii unde riscul de raspandire a bacteriilor este crescut.

Caracteristici ale Hexid dezinfectant cu dozator pentru maini si tegumente, 1litru

Compozitie: clorhexidina 0,5%, etanol 36%, isopropanol 24%, glicerina, apa.

Activitate biocida: Bactericid conform EN 1500, 3ml nediluat timp de 30 secunde de doua ori si conform EN 1276 nediluat timp de 1 min. Fungicid conform EN 1275 nediluat timp de 1 min. Virucid conform EN 14476+A1, timp de 1 min. Mycobactericid si tuberculocid conform EN14348, timp de 1min. Dezinfectant chirugical conform EN 12791, 3ml nediluat timp de 90 secunde de doua ori.

Hexid dezinfectant cu dozator este disponibil si in varianta de 500 ml
Produs avizat de Ministerul Sanatatii

 

COMANDA HEXID DEZINFECTANT CU DOZATOR PENTRU MAINI SI TEGUMENTE, 1LITRU, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

*catenapascupas.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Exista situatii cand acestea pot contine inadvertente. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.