Suferiti de rinita alergica? Tratati-o simplu si eficient!

Stranut repetat, nas infundat, sensibilitate la lumina, tuse seaca, ochi rosii, senzatie de lacrimare, dureri in gat, dureri de cap – sunt cateva dintre simptomele neplacute cu care va confruntati in cazul in care suferiti de rinita alergica. Aceasta inflamatie cronica sau acuta a mucoasei nazale apare din cauza reactiilor imunologice exagerate ale expunerii la alergeni, precum praful, polenul, mucegaiul etc.

Pentru ameliorarea simptomelor, puteti apela la solutii naturiste (cum ar fi curatarea cailor nazale cu bicarbonat), tratamente medicamentoase sau la mai putin conventionala terapie cu radiatii luminoase, cunoscuta si sub numele de fototerapie.

Bionette trateaza rinita alergica eficient si rapid cu ajutorul fototerapiei! Este un dispozitiv electronic de mici dimensiuni, ce foloseste lumina rosie de banda ingusta si energie joasa, usor de utilizat si care nu necesita prescriptie medicala.

Modalitatea de utilizare: simultan, se introduc in nari cele doua sonde emitatoare de lumina.

O sedinta de tratament cu Bionette dureaza intre 4-5 minute, se recomanda efectuarea a 2-3 sedinte zilnice, iar odata ce simptomele se amelioreaza, frecventa acestora se reduce in functie de necesitatile fiecaruia.

Aparatul este portabil, deci orice deplasare nu implica intreruperea tratamentului, nu are efecte secundare si nu contine medicamente. Il puteti folosi cu incredere acasa, la birou sau in vacanta.

De unde puteti achizitiona Bionette?

tratament rinita alergica

1) Magazinele Catena Pas cu Pas;

2) Online, de pe site-ul www.catenapascupas.ro, unde puteti opta pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena (ZERO TAXE) sau prin serviciul de curierat rapid (contra cost).