Inhalator Wellneo Salt

Cod Produs: IWLS

Nota produs: 3.65/5 (23 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

Inhalatorul salin Wellneo este un adjuvant natural care iti va desfunda nasul si te va ajuta sa respiri mai usor. Inhalatorul este un dispozitiv medical bazat pe terapia salina, terapie ale carei efecte sunt testate clinic si recunoscute pentru efectele benefice asupra corpului si pentru lipsa reactiilor adverse.

Pentru ce se recomanda inhalatorul Wellneo Salt

Acest dispozitiv medical este recomandat atat pentru adulti, cat si pentru copii. Terapia salina fiind naturala si 100% sigura, acest dispozitiv este indicat persoanelor care sufera de astm si celor care sufera de viroze sau infectii respiratorii. Mai mult, inhalatorul reprezinta un excelent instrument pentru regenerarea intregului organism si asta datorita faptului ca, prin cura cu aer salin corpul este supus unui proces de detoxifiere.

Efectele unei cure cu aer salin provenit din inhalatorul Wellneo sunt: usurarea respiratiei, calmarea simptomelor alergiilor, reducerea efectelor provocate de astm si curatarea sistemului respirator. O cura cu aer salin reprezinta un tratament eficient in cazul racelilor si infectiilor.

Caracteristici ale inhalatorulului salin Wellneo

Inhalatorul salin are forma unei pipe din portelan, umplute cu cristale de sare din salina Praid. Inhalatorul Wellneo se foloseste foarte usor: se introduce pipa in gura si se inhaleaza aerul salin provenit de la saculetul aflat in interiorul dispozitivului.

>> Vezi si rezerva pentru inhalatorul WELLNEO

 

CUMPARA INHALATOR WELLNEO SALT, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS