Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

KIT ORTODONTIC

Descriere:

Kitul contine apa de gura, pasta de dinti si periuta din gama Vitis Orthodontic

Pasta de dinti VITIS ortodontic este pasta de dinti ideala pentru cei care poarta aparate ortodontice, contribuie la o buna igiena orala si la evitarea disconfortul frecvent produs de  purtarea aparatelor dentare.
Pasta de dinti VITIS ortodontic lupta zilnic, impotriva celor mai frecvente probleme derivate din tratamentul ortodontic: rani, ulcere, biofilmul dentar (tartru dentar), gingivita, demineralizarea smaltului dentar, halena urat mirositoare.

Vitis ortodontic apa de gura este conceput special pentru cei care poarta aparate ortodontice. Formula sa este destinata ingrijirii zilnica a gurii, dintilor si gingiilor.

In timpul tratamentului ortodontic, mentinerea unei bune igiene  este foarte important. Purtarea aparatelor ortodontice ingreuneaza periajul si faciliteaza depunerea de biofilm dentare si depunerile de resturi alimentare. De aceea este foarte important alegerea corecta a periutei de dinti, cum ar fi VITIS ortondontic periuta, care permite o igiena bucala eficienta si adecvata.

Nota pentru produsul KIT ORTODONTIC: 5.00/ 5 (4 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse