Klintensiv gel dezinfectant maini 500 ml

Cod Produs: KLI27

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , ,

Klintensiv gel dezinfectant maini 500 ml. Efect antimicrobian cu proprietati excelente de protectie si ingrijire a pielii, previne uscarea si craparea mainilor.

Cand/ cum se foloseste Klintensiv gel dezinfectant maini 500 ml

  • Gelul se foloseste pentru dezinfectia igienica a mainilor astfel, se aplica 3 ml (o apasare de pompita) si se freaca mainile timp de 30 secunde;
  • Pentru dezinfectia chirurgicala a mainilor se aplica 6 ml (doua apasari de pompita), se freaca mainile timp de 120 secunde, apoi se mai adauga 3 ml (inca o apasare de pompita) si se mai freaca mainile timp de 60 secunde.

Se recomanda ca inainte de utilizare sa se scoata bijuteriile sau accesoriile de pe maini.

Retineti ca! Inainte de aplicare, pielea mainilor trebuie sa fie uscata. Se aplica cantitatea necesara in functie de scopul utilizarii. Se freaca mainile frontal, palma pe palma, apoi se alterneaza palma cu dosul mainilor. Se freaca cu atentie varful degetelor, cele care au contactul cel mai mare cu pacientii și se freaca cu atentie și incheieturile degetelor, in cutele epidermei.

Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):

  • Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide
  • Tip de produs: 1 – Este un produs biocid destinat igienei umane. Solutie hidroalcoolica pentru dezinfectia igienica si chirurgicala.
  • Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie.

Atentionari: A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C la + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.

*catenapascupas.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Exista situatii cand acestea pot contine inadvertente. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.