Kosmodisk Classic plus dispozitiv pentru masaj

Cod Produs: KO-CLSM

Nota produs: 3.80/5 (15 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , ,

KOSMODISK CLASSIC SET este un dispozitiv omologat, inregistrat medical, testat clinic si premiat international care elimina sau reduce semnificativ durerile coloanei vertebrale si pe cele din zona lombara.

Pentru ce se recomanda Kosmodisk classic plus dispozitiv pentru masaj

Recomandam dispozitivul persoanelor expuse riscurilor de accidentare sau durerilor de spate,femeilor gravide, soferilor profesionisti,persoanelor cu ocupatii sedentare, persoanelor care desfasoara munca fizica. Efectul de masaj al Kosmodisk stimuleaza muschii din zona coloanei vertebrale. Aceasta duce la incalzirea usoara a zonei, imbunatatirea circulatiei sangvine, relaxarea muschilor si reducerea tensiunii.Este foarte practic, usor de purtat, adaptabil oricarei persoane, indiferent de dimensiuni, datorita sistemului ajustabil de prindere. Cand porti Setul Kosmodisk Classic poti sa te bucuri de beneficiile relaxarii in timp ce muncesti, faci cumparaturi, sofezi, faci exercitii fizice, te odihnesti, calatoresti sau dormi.

Caracteristici ale Kosmodisk classic plus dispozitiv pentru masaj

Reducere temporara sau completa a durerii de spate atunci cand este folosit. Complet natural fara medicamente sau substante chimice. Usor de purtat in timp ce muncesti, te distrezi sau te relaxezi. Confortabil si perfect ajustabil.

 

ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS